Team

Het Caitewick Team bestaat uit:

Manager
Miranda Hendrikse
In 2014 mocht ik mijn intrede maken als manager bij Caitewick. In eerste instantie om Henk te helpen met personeelszaken en de verzorging van de Caitewick paarden, maar als snel groeide mijn werkzaamheden verder uit.

Vroeger heb ik alleen recreatief gereden met mijn pony. Voor mij was de western reining dus een compleet nieuwe wereld. Mijn nieuwsgierigheid en passie voor de reining sport groeide met de dag. Caitewick & Bouwmeester is een gouden combinatie. De afgelopen 4 jaar zijn we hard gegroeid door onze samenwerking met Walter en Petra.

Mijn belangrijkste speerpunt is rust, regelmaat en reinheid! Kwaliteit staat bij mij voorop zeker als het gaat om goede voeding, stalbedekking en personeel. Alles om onze sportpaarden een goede basis mee te geven om op de shows het maximale te geven.

Henk Hendrikse en Lillian Hoed Hendrikse
Henk is de eigenaar van Caitewick Western Stables en richt zich hoofdzakelijk op het runnen van zijn wegenbouw bedrijven: Hendrikse Wegenbouw, Hoek Wegenbouw en Hendrikse Relinen. Hier is Lillian ook werkzaam als Marketing Manager.
Lillian heeft ruim 20 jaar in Almere een eigen stadsweide gehad, waar ze gestart is met Haflingers en later is overgegaan op Quarter Horses en Paint Horses. De passie voor westernrijden (reining en horsemanship) is er sinds ze in 2001 en 2002 in totaal voor 8 maanden in Canada en USA heeft gewerkt op diverse ranches in de Rocky Mountains.

Daarnaast vinden we het allebei leuk om te klussen op stal en zo heeft Caitewick Western Stables het afgelopen jaar een groener uiterlijk gekregen (meer bloemen en bomen). Het aankomende jaar gaan we nog wat dingen veranderen/verbeteren waar zowel de paarden als klanten plezier van zullen hebben. Kortom we zitten niet vaak stil : )

Martine Bommer-Okker
Ik ben getrouwd met Hein Pieter (HP) Okker en samen hebben wij twee kinderen, Finn en Mats. Op mijn tiende ben ik begonnen met paardrijden, dressuur en later springen, op een manege. Tijdens mijn studie even geen tijd voor gehad, maar daarna kwam ik HP tegen. Hij wilde ook wel leren paardrijden, alleen “niet in zo’n strakke broek rondlopen”. Dus zijn we in 1995 begonnen met western rijden en meteen ook maar onze eerste Quarter aangeschaft: Redsuns Rose Blossom. Niet veel later kwam daar al een tweede bij: Freedom San Bar. Sindsdien zijn wij verknocht aan het American Quarter Horse en specifiek aan de Reining sport.

In 2014 zijn wij gaan trainen bij Walter Bouwmeester en Petra van Ede en kwamen zo terecht op de prachtige locatie van Caitewick Western Stables. Sinds 2015 help ik mee met het werk op stal. Als Caitewick team doen wij ons best om het voor paard en ruiter/eigenaar zo aangenaam mogelijk te maken, zodat zowel paard als ruiter zo optimaal mogelijk kan presteren. Een fit en blij paard geeft mij dan weer veel voldoening.

Querine Haaima
Ik ben Querine, 3o jaar en ik woon in Barneveld met mijn man en tweeling. Ik heb mijn diploma gehaald als dierenarts assistente en ik ben altijd werkzaam geweest met paarden. 5 jaar geleden heb ik al een tijdje op Caitewick gewerkt en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Ik werd toen zwanger van Eva en Sophie die inmiddels bijna 5 jaar zijn. Zelf heb ik altijd Shetlandpony’s gehad waarmee ik mende. Mijn eerste pony heb ik nog, die is inmiddels 24 jaar. Ik heb op haar leren rijden en nu mogen Eva en Sophie op haar rijden. Ik ben even thuis geweest toen de kinderen nog heel klein waren. Op een gegeven moment ben ik in de detailhandel gaan werken. Toch ging het weer kriebelen en toen Miranda vroeg waar ik ondertussen allemaal mee bezig was heb ik de switch gemaakt en ben ik weer bij Caitewick gaan werken.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt