Team

Het Caitewick Team bestaat uit:

Manager
Miranda Hendrikse
In 2014 mocht ik mijn intrede maken als manager bij Caitewick. In eerste instantie om Henk te helpen met personeelszaken en de verzorging van de Caitewick paarden, maar als snel groeide mijn werkzaamheden verder uit. Vroeger heb ik alleen recreatief gereden met mijn pony. Voor mij was de western reining dus een compleet nieuwe wereld. Mijn nieuwsgierigheid en passie voor de reining sport groeide met de dag.

Mijn belangrijkste speerpunt is rust, regelmaat en reinheid! Kwaliteit staat bij mij voorop zeker als het gaat om goede voeding, stalbedekking en personeel. Alles om onze sportpaarden een goede basis mee te geven om op de shows het maximale te geven.

Henk Hendrikse en Lillian Hoed Hendrikse
Henk is de eigenaar van Caitewick Western Stables en richt zich hoofdzakelijk op het runnen van zijn wegenbouw bedrijven: Hendrikse Wegenbouw, Hoek Wegenbouw en Hendrikse Relinen. Hier is Lillian ook werkzaam als Marketing Manager.
Lillian heeft ruim 20 jaar in Almere een eigen stadsweide gehad, waar ze gestart is met Haflingers en later is overgegaan op Quarter Horses en Paint Horses. De passie voor westernrijden (reining en horsemanship) is er sinds ze in 2001 en 2002 in totaal voor 8 maanden in Canada en USA heeft gewerkt op diverse ranches in de Rocky Mountains.

Martine Bommer-Okker
Sinds 2015 help ik mee met het werk op stal. Als Caitewick team doen wij ons best om het voor paard en ruiter/eigenaar zo aangenaam mogelijk te maken, zodat zowel paard als ruiter zo optimaal mogelijk kan presteren. Een fit en blij paard geeft mij dan weer veel voldoening.


Kim de Ruijter
Hoi mijn naam is Kim en ik ben bij Caitewick Western Stables gekomen als stagiair en eigenlijk nooit meer weggegaan, het is altijd super gezellig!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt