Team

Het Caitewick Team bestaat uit:

Manager
Miranda Hendrikse
In 2014 mocht ik mijn intrede maken als manager bij Caitewick. In eerste instantie om Henk te helpen met personeelszaken en de verzorging van de Caitewick paarden, maar als snel groeide mijn werkzaamheden verder uit.

Vroeger heb ik alleen recreatief gereden met mijn pony. Voor mij was de western reining dus een compleet nieuwe wereld. Mijn nieuwsgierigheid en passie voor de reining sport groeide met de dag. Caitewick & Bouwmeester is een gouden combinatie. De afgelopen 4 jaar zijn we hard gegroeid door onze samenwerking met Walter en Petra.

Mijn belangrijkste speerpunt is rust, regelmaat en reinheid! Kwaliteit staat bij mij voorop zeker als het gaat om goede voeding, stalbedekking en personeel. Alles om onze sportpaarden een goede basis mee te geven om op de shows het maximale te geven.

Martine Bommer-Okker
Ik ben getrouwd met Hein Pieter (HP) Okker en samen hebben wij twee kinderen, Finn en Mats. Op mijn tiende ben ik begonnen met paardrijden, dressuur en later springen, op een manege. Tijdens mijn studie even geen tijd voor gehad, maar daarna kwam ik HP tegen. Hij wilde ook wel leren paardrijden, alleen “niet in zo’n strakke broek rondlopen”. Dus zijn we in 1995 begonnen met western rijden en meteen ook maar onze eerste Quarter aangeschaft: Redsuns Rose Blossom. Niet veel later kwam daar al een tweede bij: Freedom San Bar. Sindsdien zijn wij verknocht aan het American Quarter Horse en specifiek aan de Reining sport.

In 2014 zijn wij gaan trainen bij Walter Bouwmeester en Petra van Ede en kwamen zo terecht op de prachtige locatie van Caitewick Western Stables. Sinds 2015 help ik mee met het werk op stal. Als Caitewick team doen wij ons best om het voor paard en ruiter/eigenaar zo aangenaam mogelijk te maken, zodat zowel paard als ruiter zo optimaal mogelijk kan presteren. Een fit en blij paard geeft mij dan weer veel voldoening.

Fransisca Luchies
Ik ben parttime in dienst bij Caitewick als stalmedewerker. Vanaf 1 september 2019 ga ik de opleiding paardenhouderij volgen in Barneveld.

Maartje Timmer
Ik werk als invalkracht stalmedewerker. Ik ben een gemotiveerde harde werker. Bij mij staat het paardenwelzijn bovenaan, daardoor probeer ik ook ieder paard te leren kennen en aan de individuele behoeftes te voldoen. Daarnaast streef ik ernaar om voor de klanten hun bezoek zo prettig mogelijk te maken door het bedrijf netjes te houden en altijd een vriendelijk aanspreekpunt te zijn.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt